Villavagnar Peter Ribbing AB

Auktoriserad HRF-återförsäljare

Bäste campingägare

Som återförsäljare av Rapidhome Villavagnar, så försöker vi för våra kunder hela tiden komma i kontakt med Er campingvärdar som kan erbjuda platser för detta.

Varför ska ni välja PR Villavagnar som en av Era samarbetspartner?

Jo, vi har en produkt och ett modellprogram som många av våra kunder känner sig tillfredställda med, och har också önskemål från dem på en plats som passar. Detta kan vara i inlandet på en lugn och stilla camping, eller på kusten när det kanske ibland är lite mera "puls".

Oavsett så har varje camping sin charm, och vi söker alla Er som tycker att Villavagnar är ett fritidsboende värt att satsa på.

Ni kanske idag bedriver uthyrning av villavagnar eller stugor på Er camping, och även där har vi intressanta produkter som kanske kan passa Ert behov.

Har Ni idag tankar på att iordningställa eller utöka platser för villavagnar, så tveka inte att kontakta oss för vidare diskussioner.


Vi är som enda återförsäljare av villavagnar i Sverige medlemmar i HRF, vilket ger dig som kund bevis på att du vänder dig till en återförsäljare med ett ansvar när det gäller service och ett företag som har en bra ekonomi.
"VÅR SERVICE - ER TRYGGHET"