Villavagnsplatser på Almöns Camping

Villavagnsplatser på Almöns Bad & Camping på Tjörn

Vi har nu nöjet att erbjuda Er villavagn på populära Almöns Bad & Camping som är beläget på vackra Tjörn.

På ett helt nytt område på campingen har det nu gjorts i ordning 6 nya exklusiva platser för Rapidhomes villavagn Lodge 872. Detta område ligger längst in på campingen uppe på en höjd med en oslagbar havsutsikt och härlig natur runt om sig.

Platserna ligger delvis avskilt vilket gör man att man bor på ett lugnt och stillsmat område som erbjuder maximal avkoppling. Man har ändå promenadavstånd till badplats, restaurang, minigolfbana samt alla andra faciliteter som campingen erbjuder.

Platser på nytt område på Almöns Bad & Camping – Kontakta oss för mer information!
Plats Status
Plats 1 LEDIG
Plats 2 LEDIG
Plats 3 LEDIG
Plats 4 SÅLD
Plats 5 SÅLD
Plats 6 LEDIG

Detta ingår:

  • Fabriksny Rapidhome Lodge 872 -2024
  • Transport och uppställning av villavagnen
  • Inkoppling av el, vatten och avlopp
  • Fullt möblerad och inredning i bästa kvalité

Pris: 698.000 kr

Säsongsavgiften till campingen på 29.700:-/år tillkommer.

Övrigt:

Till varje vagn får det byggas en altan med måtten 8,70x3m (hela vagnens längd). Vill Ni ha hjälp med altanbygge? Kontakta oss för mer information och priser!

Campingen öppnar 5 April och stänger i mitten av September.

För att boka en plats eller för övriga frågor, kontakta oss på telefon 0322-83444 eller via mail – Säkra Er plats redan idag!.

Från idé till verklighet

Alla vagnar på plats på Almön

Alla vagnar på plats på Almön

Campingen från ovan

Campingen från ovan

Området efter avverkning av skog

Området efter avverkning av skog

Vy ovanifrån området

Vy ovanifrån området

Området under pågående arbete

Området under pågående arbete

Området under pågående arbete

Området under pågående arbete

Området under pågående arbete

Området under pågående arbete

En första skiss på placering av vagnarna

En första skiss på placering av vagnarna

Området nästan färdigställt

Området nästan färdigställt

En visualisering över hur området kommer att se ut

En visualisering över hur området kommer att se ut

Info om Almöns Camping:

Njut av det avkopplande semesterlugnet alldeles vid havet i vårt vackra Bohuslän. Sitt i lummig grönska eller blicka ut över havet och se solnedgången. Upplev havsluften ute på en klippa eller i skuggan under ett träd. Almön är valmöjligheternas campingplats.

Vår havs- och naturnära camping utgörs av ett kuperat landskap i en naturligt vacker miljö. Belägen på en halvö är vi nästan helt omslutna av havet, med både klippor och sandstrand runtomkring. Få full valuta för semesterveckorna – bada, sola, njut och umgås på Almöns Bad & Camping i sommar

På Almöns Bad & Camping finns både lantlig idyll och cityvimmel i nära anslutning. Samtidigt som vi har naturen inpå knuten är det nära till både Uddevalla, Stenungsund och Göteborg, med besök på Liseberg och shopping som förslag på utflyktsgöromål. Eller så tar ni tillfället i akt och stannar kvar på ön för att uppleva Tjörns rika kulturliv. Koppla av i lilla pittoreska Skärhamn, besök Pilane gravfält eller Nordiska Akvarellmuséet – eller bara njut på klipporna eller vid badplatsen alldeles intill havet.

Som gäst på Almöns Bad & Camping har du tillgång till tre servicestationer, inkluderat dusch och toalett samt kök. Här finns dessutom tvättstugor med tvättmaskin och torktumlare samt handikapptoaletter på området. Du som gästar oss har även möjlighet att hyra vår fina bastu för en stunds skön avkoppling.

Inom campingområdet finns två vackra badplatser med kringliggande klippor. Våra badplatser har något för alla, stora som små, från badbryggor och möjlighet till avkopplande solbad för den stillsamme till hopptorn för de med mer spring i benen. En badplats ligger precis vid vår dansbana och den andra ligger längst ner på campingen. Vid badplatsen närmats dansbanan finns även en sötvattensdusch för den som vill spola av sig saltvattnet. Där mellan finns det massor av fina klippor för den som bara vill njuta av sol och vågskvalp.

Att fiska krabba är ett populärt nöje för både stora och små. Vid bägge bryggorna finns det gott om ofarliga krabbor. Krabbhåv finns att köpa i servicebutiken under högsäsong. Här finns möjlighet att spela beachvolleyboll och boule – hyr utrustning i receptionen och spela när du vill.

Mer info på Almöns hemsida: www.almonscamping.se

PR Villavagnar AB
Besöksadress: Vetegatan 4, 441 71 SOLLEBRUNN
Telefon: 0322-83444
Mobil: 0702-236626 (Marcus)
E-post: Aktivera javascript