Villavagnsplatser på Örnefjordens Camping

2 st nya åretruntplatser (alla platser sålda)

ALLA PLATSER ÄR NU SÅLDA!

Nu är det klart att det kommer att göras iordning 2 st nya unika villavagnsplatser på populära Örnefjordens Camping (f.d. Örns Camping) som är beläget mellan Kungshamn och Bohus Malmön, mitt i idylliska Bohuslän. Till dessa två platser så har Örnefjordens Camping valt oss som leverantör av villavagnarna.

Platserna är placerade på ett avskilt område högt upp på campingen mellan A-fältet och B-fältet. Så dessa platser är på många sätt unika då man verkligen bor för sig själv men ändå har nära både till vattnet och bad, samt reception och kiosken.

Här väljer ni bland de olika modellerna från Rapidhome. På varje plats dras det fram vintervatten och även 3-fas el. Som en av få campingar i området så har man här tillgång och kan använda villavagnen året om!

Till villavagnen får man sedan bygga en egen altan och dessutom ligger alla vagnar placerade så att solen når er hela dagen!

Platserna kommer att göras iordning under vinter/vår 2021 och er nya villavagn levereras och installeras till våren 2021!

För att boka en plats eller för övriga frågor, kontakta oss på telefon 0322-83444 eller via mail.

Här nedan kan man se en ungefärlig placering av villavagnarna:

2 åretruntplatser

2 åretruntplatser

Visar ungefärlig placering

Visar ungefärlig placering

PR Villavagnar AB
Besöksadress: Vetegatan 4, 441 71 SOLLEBRUNN
Telefon: 0322-83444
Mobil: 0702-236626 (Marcus)
Mobil: 0706-422375 (Linus)
E-post: Aktivera javascript