Villavagnsplatser på Sommarvik Camping

Nya villavagnsplatser på 5-stjärniga Sommarvik Camping!

Vi har nu nöjet att erbjuda Er villavagn på 5-stjärniga Sommarvik Camping som är beläget strax utanför Årjäng.

På området "Strandtorpet" på campingen så kommer det att i ett första skede göras iordning fem nya platser för villavagnar, dessa fem platser ingår i "Etapp 2". På detta område bor man med härlig natur runt om sig, men ändå med promenadavstånd till badplats, restaurang, pool, minigolfbana samt alla andra faciliteter som campingen erbjuder.

Platser på området "Strandtorpet" – Kontakta oss för mer information!
Plats Status
Plats 1 BOKAD
Plats 2 LEDIG
Plats 3 LEDIG
Plats 4 RESERVERAD
Plats 5 LEDIG

På sikt så kommer området "Strandtorpet" att utvecklas med fler platser och faciliteter. Campingen har stora planer med detta område, så ta chansen att boka Er plats redan nu!

Campingen har öppet året om och de nya villavagns platserna är året-runt platser, vilket innebär att Ni kan nyttja Er villavagn hela året! In till varje vagn dras det 3-fas (3x16amp), vintervatten, avlopp.

Till villavagnen bygger våra duktiga snickare en altan som är lika stor som vagnen (10,40x4m)

Detta ingår:

  • Villavagn Elite 1049, fullt möblerad med allt man behöver!
  • Transport och uppställning av villavagnen
  • Inkoppling av el (3-fas), vatten och avlopp
  • Komplett altan med räcke, trappa samt isolerad sarg runt hela vagnen
  • Luftvärmepump med sms-styrning
  • Keramikhäll (ingen gasol i vagnen)
HELT NYCKELFÄRDIGT!

Pris: 798.000 kr

Platserna kommer att göras iordning under vinter/vår 2021/2022 och Er nya villavagn levereras och installeras under Maj 2022. Preliminär inflyttning Maj/Juni 2022.

För att boka en plats eller för övriga frågor, kontakta oss på telefon 0322-83444 eller via mail; Aktivera javascriptSäkra Er plats redan idag!

Info om Sommarvik Camping:
I det vackra och vilda Västra Värmland hittar ni oss – en turistanläggning som funnits i över 50 år och som idag är en av Sveriges femstjärniga campingar. Sommarvik omges av vackra värmländska skogar och sjöar och erbjuder stugor och camping i ett fantastiskt naturnära landskap. Anläggningen är belägen på en sluttning ned mot sjön Västra Silen vilket gör att flera av våra stugor och campingtomter har sjöutsikt. Västra Silen är en klarvattensjö och en av de största sjöarna i Dalslands Kanals sjösystem. Att paddla kanot här är en fantastiskt rolig och avkopplande aktivitet för hela familjen, och något man inte får missa när man besöker oss. Under sommaren anordnas massor med aktiviteter för hela familjen och här finns gott om möjligheter till avkoppling.

I mars 2020 blev Sommarvik framröstad till Bästa campingplats för barnfamiljer genom Stora Barnsemesterpriset. Något vi är oerhört glada och stolta över!

Sommarvik har öppet hela året! Varmt välkomna till oss!

Visar ungefärlig placering

Visar ungefärlig placeringPR Villavagnar AB
Besöksadress: Vetegatan 4, 441 71 SOLLEBRUNN
Telefon: 0322-83444
Mobil: 0702-236626 (Marcus)
Mobil: 0706-422375 (Linus)
E-post: Aktivera javascript