Om oss

Marcus Ribbing hjälper dig med det du behöver när det handlar om villavagnar

Marcus Ribbing hjälper dig med det du behöver när det handlar om villavagnar

Om oss på PR Villavagnar

Allt sedan Peter grundade PR Husbilar 1989 har han jobbat med camping och friluftsliv. Peter har alltid brunnit för att tillvarata sina kunders önskemål. Efter 17 fantastiska år med PR Husbilar sålde han sitt livsverk, och när Peter blev kontaktad av franska Rapidhome för att ta hand om försäljningen av deras villavagnar i Sverige så kändes det som en stor utmaning. Eftersom Peter kände ägaren väl (samma som till Rapido som gör husbilar) så visste han att här talar vi om högsta komfort och kvalitet.

Efter lite undersökning om utbudet av villavagnar i Sverige, så stod det klart att Rapidhome behövdes. Vagnarna håller hög kvalité och byggs mer i en Skandinavisk stil.

Efter besök på fabriken och lite diskussioner så växte det fram till att starta försäljning i Sollebrunn, bredvid sitt gamla företag. I oktober 2015 anställdes sonen Marcus som ett resultat av fortsatt framgång av villavagnsförsäljningen och för att ytterligare utveckla verksamheten. - Marcus tog över företaget 2019, så generationsbytet är avklarat och fortsättningen på företaget tryggad i många år, säger Peter.

I Januari 2022 så gick Peter i en välförjänt pension.
- Pappa har lärt, och lär mig fortfarande väldigt mycket. Jag är otroligt tacksam över att ha fått jobba så nära min far. Han är mer än värd att nu få vara ledig och spendera mer tid med sin fru, barn, barnbarn och vänner, säger Marcus.

Om Ni står i begrepp att byta eller köpa en ny villavagn så är ett besök hos Marcus ett måste!

PR Villavagnar AB
Besöksadress: Vetegatan 4, 441 71 SOLLEBRUNN
Telefon: 0322-83444
Mobil: 0702-236626 (Marcus)
E-post: Aktivera javascript