Om oss

Om oss på PR Villavagnar

Allt sedan Peter Ribbing grundade PR Husbilar 1989 har han jobbat med camping och friluftsliv och har alltid brunnit för att tillvarata sina kunders önskemål. Efter 17 fantastiska år med PR Husbilar sålde han sitt livsverk, och när Peter blev kontaktad av franska Rapidhome för att ta hand om försäljningen av deras villavagnar i Sverige så kändes det som en stor utmaning. Eftersom Peter kände ägaren väl (samma som till Rapido som gör husbilar) så visste han att här talar vi om högsta komfort och kvalitet.

Efter lite undersökning om utbudet av villavagnar i Sverige, så stod det klart att Rapidhome behövdes. Vagnarna håller hög kvalité och byggs mer i en Skandinavisk stil.

Efter besök på fabriken och lite diskussioner så växte det fram till att starta försäljning i Sollebrunn, bredvid sitt gamla företag. I oktober 2015 anställdes sonen Marcus som ett resultat av fortsatt framgång av villavagnsförsäljningen och för att ytterligare utveckla verksamheten. – Marcus tog över företaget 2019, och vi jobbar på som förut, men generationsbytet är avklarat och fortsättningen på företaget tryggad i många år, säger Peter.

Så för Er som står i begrepp att byta eller köpa en ny villavagn så är ett besök hos PR Villavagnar ett måste!

PR Villavagnar AB
Besöksadress: Vetegatan 4, 441 71 SOLLEBRUNN
Telefon: 0322-83444
Mobil: 0702-236626 (Marcus)
Mobil: 0706-422375 (Linus)
E-post: Aktivera javascript